Ecophon

A Sound Effect on People

Saint-Gobain Ecophon kehittää, valmistaa ja markkinoi akustisia alakatto- ja seinäjärjestelmiä, joiden avulla edistämme hyvän työympäristön luomista ja parannamme ihmisten hyvinvointia sekä tehokkuuttaa. Lupauksemme »A sound effect on people« toimii selkärankana kaikelle tekemisellemme.

Ecophon-tuotevalikoimasta löytyvät alaslasketut akustiikkakatot erilaisilla reunamuodoilla, esimerkiksi näkyvillä listoilla ja piilokiinnityksellä. Kun alaslaskun mahdollisuutta ei ole, tarjotaan kattoon liimattavia vaihtoehtoja. Seinäakustiikan monipuoliset väri- ja pintavaihtoehdot antavat ulkonäön lisäksi erinomaiset akustiset ominaisuudet. Tuotteiden kannattamiseen on saatavilla täydelliset järjestelmät asennusohjeineen.

Gyproc Gyptone

Gyptone-alakatot – akustiikkaa, estetiikkaa ja kestävyyttä

Gyptone-levyt tarjoavat useita mahdollisuuksia luovalle sisäkattoarkkitehtuurille, jossa on otettu huomioon myös sisäilma- ja huoneakustiikka. Gyptone-levyt ovat kestäviä, helppohoitoisia ja ne on helppo asentaa. Levyt on valmistettu luonnon materiaaleista ja ne ovat kierrätettäviä. Useat eri rei’ityskuviot ja muodot tarjoavat paljon mahdollisuuksia suunnitella tilalle oma erityinen ilme. Hyvässä sisäympäristössä on kaikki otettu huomioon, sekä korvalle että silmälle.

Knauf

Knauf Room for Expression

Danoline-tuotteiden akustinen rei’itys antaa ilmettä ja rakennetta akustiselle kipsilevylle. Rei’ityksellä voidaan korostaa tilassa määrättyä paikkaa ja antaa tilalle suunta ja rytmi – ja samalla parannetaan tilan akustiikkaa. Teknisten järjestelmäkattojen lisäksi saumattavat levyt mahdollistavat suurten yhtenäisten akustisten pintojen sisustusratkaisut.

Heradesign-puumagnesiittilevyn karkea pintarakenne sulautuu hyvin betoniarkkitehtuuriin, mutta toisaalta se toimii hyvin kontrastina sileiden ja kovien materiaalien, kuten lasin tai teräksen kanssa. Magnesiitti sideaineena ei riko puun solurakennetta ja levyt ovat siksi iskunkestoltaan hyviä (pallotestattuja), helposti työstettäviä ja mittatarkkoja. Liikunta- ja uimahallit ovat suosittuja erityiskäyttökohteita puumagnesiittilevyille. Heradesign-tuotteista löytyy myös paloluokitus A2 s1 d(0).

Puucomp

Let’s create wood experiences

Aidolla puuviilulla pinnoitettu sisäverhouslevy on ilmaisuvoimaltaan rajaton. Se taipuu mielikuvituksesi mukaisiin sävyihin ja muotoihin. Se kestää käytössä ja mahdollistaa toimivan akustiikan ja paloturvalliset sisäverhoukset sekä seinä- että kattoratkaisuihin. Sen voi asentaa ja viimeistellä monella tavalla.

Puucomp-sisäverhouslevyt sopivat ainutlaatuisiin julkisiin kohteisiin, joissa kaikkien yksityiskohtien täytyy olla harkittuja, viimeisteltyjä ja vaadittujen standardien mukaisia. Olipa kyseessä kongressikeskus, konserttisali, toimisto, sairaala tai koulu, huolehdimme siitä että haluttu tunnelma ja laatu toteutuvat.

Paroc

Akustiikkaa kivivillasta

Parocin Parafon-tuoteperhe tarjoaa laajan valikoiman ääntä vaimentavia sisäkatto- ja seinäratkaisuja useimpiin tilatyyppeihin. Alaslasketut katot, liimattavat akustiikkalevyt, erilaiset reunamuodot ovat kattavina vaihtoehtoina Parafon-tuoteperheessä. Lisäksi valikoimassa löytyy kuusilastusta ja sementistä valmistettu akustointilevy Paracem.

Parafon-tuotteet valmistetaan kivivillasta, joka on luonnollinen, kestävä ja paloturvallinen materiaali.